Προφίλ

Alfa Production

Από το 1985 το τμήμα σχεδίασης και ανάπτυξης προϊόντων μελετά και υλοποιεί εφαρμογέςλύσεις για κάθε ανάγκη. Εφαρμόζοντας συνεχώς και με συνέπεια την σύγχρονη τεχνολογία αλλά και με την βοήθεια του άριστα καταρτισμένου προσωπικού της, η ΆΛΦΑ Παραγωγή έχει καταφέρει να προσφέρει στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας , συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη και στην καινοτομία.

Εφαρμογές αυτοματισμού, κεντρικού ελέγχου κτιρίων για την εξοικονόμηση ενέργειας, ελεγκτές κίνησης ακριβείας, Robot βιομηχανικής βαφής, αυτόματοι τροφοδότες, εφαρμογές διαχείρισης υδάτινων πόρων, ελεγκτές συστήματος απολύμανσης εγκαταστάσεων γάλακτος, συστήματα οδοντιατρικού εξοπλισμού, συστήματα μέτρησης με δέσμη LASER πανεπιστημιακών ερευνητικών εργαστηρίων, καθώς και σχεδιάσεις αμυντικού υλικού είναι κάποια από τα σημεία εξειδίκευσης της Άλφα Παραγωγής.

Σήμερα, συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία, επεκτείνουμε τις δραστηριότητες και την δυναμικότητα της παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων (hardware) και λογισμικού software , firmware στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και στην Νέα Σάντα, Κιλκίς με σύγχρονα μηχανήματα SMT.

Στόχος της ΑΛΦΑ Παραγωγής είναι να δημιουργήσει λύσεις για κάθε ανάγκη με την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας.

Εμείς στην ΑΛΦΑ Παραγωγή έχουμε ως απαρέγκλιτη επιδίωξη την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας με σκοπό την βελτίωση της θέσης των  παραγόμενων προϊόντων στον ανταγωνισμό, η οποία μαζί με την εφευρετικότητα και την οξύνοια του επιχειρηματικού πνεύματος, δίνει το διαβατήριο για αγορές πέρα από τον ελλαδικό χώρο.

Ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων έχει αναθέσει στην ΑΛΦΑ Παραγωγή την δημιουργία ή την βελτίωση ηλεκτρονικών συστημάτων, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των προϊόντων.

Δείτε βίντεο της ΑΛΦΑ παραγωγής